MediaVejviseren
Hvorfor der er noget som hedder MediaVejviseren. ...

Hvorfor MediaVejviseren?

Hvorfor MediaVejviseren?

Her er et citat fra en tilfældig webside:

"... fordi der manglede sådan et sted på nettet ..."

Det er ikke helt rigtigt. MediaVejviseren er startet, fordi jeg personligt havde behov for en side, som kunne det som MediaVejviseren kan nu.

Fra starten var navnet "MediaVejviseren til internet". Det dækker over to beslægtede formål; dels en medieguide til internetbranchen og dels en internetguide til mediebranchen.

Marketingfolk vil studse over at det er to forskellige målgrupper. Til det må jeg svare, at jeg i så fald tilhører begge to. Det er der flere der gør. Sjovt nok er der blevet en hel del flere af dem siden jeg startede dette her. Det er dog ikke min skyld.

Jeg påtager mig derimod gerne det fulde ansvar for at MediaVejviseren også kan bruges af personer, som ikke er tilkyttet media-, eller internetbranchen. Dem er der nemlig langt flere af, selv om det ikke altid fremgår af medierne, eller siderne på nettet.

Hvad er det så MediaVejviseren kan, som jeg ikke kunne finde andre steder? Og behøver man ligefrem at bygge et site selv, bare fordi man har behov for et eller andet?

Til det sidste spørgsmål vil jeg svare nej. Jeg kan ikke anbefale det til alle og enhver. I hvert fald ikke hvis du savner et site med funktioner eller omfang eller indhold á la MediaVejviseren. Det kræver en del arbejde, hvis det hele skal være brugbart - og det skal det jo. Desuden koster det penge.

Det første spørgsmål kan lettest besvares ved at henvise til de principper som MediaVejviseren bygger på.

MediaVejviseren er et kommercielt foretagende. Tro det eller ej. Den er en stor hjælp i mit daglige arbejde og derfor investerer jeg tid og penge i den. Kan du også bruge den er det fint. Hvis du ikke kan så send en mail om hvorfor. Vær konkret. Hellere i dag end i morgen.

På forhånd tak,
Redaktøren.

 
 

I denne kategori

In English

 
 
 
Medier og kun medier | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!