MediaVejviseren
Her kan du læse om MediaVejviserens kilder. ...

MediaVejviserens kilder

Hvor kommer oplysningerne fra?

Informationer på MediaVejviseren kan f.eks. komme fra analyseinstitutter, aviser, tidsskrifter, websites eller andet. En hel del information offentliggøres eller oplyses desuden af de firmaer som informationen handler om.

Der er altså ikke tale om nogen form for "insiderviden" eller viden, som andre skal betale for at erhverve sig. Det eneste som kræves for at finde oplysningerne er tid - tid som du sparer ved at bruge MediaVejviseren.

Det med småt

Al information tjekkes naturligvis så godt som det kan lade sig gøre. I de (få) tilfælde hvor der er uoverensstemmelse mellem et firma/medies oplysninger og øvrige informationer vælges altid den mest troværdige offentligt tilgængelige kilde.

Er der offentligt tilgængelige informationer som er i modstrid med mere troværdige eller mere opdaterede oplysninger, som redaktionen måtte være i besiddelse af af den ene eller anden grund, så bringes altid de offentligt tilgængelige oplysninger. Med en undtagelse: Hvis et medie på eget initiativ beder om ændringer til noget som er mere rigtigt. Det sker.

 
 

I denne kategori

In English

 
 
 
Medier og kun medier | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!