MediaVejviseren
Sidste nyt om MediaVejviseren ...

Sidste nyt om MediaVejviseren

MediaVejviseren har konstant været under forbedring siden 1998.

Nyeste nyt.

2017-02: Version 10 nyt: Arbejdet med den nye version er nu så langt at der i løbet af højest en måned vil blive lukket for forslag til nye sider (i et stykke tid).

Alle de sider/links som er med i den nuværende version er allerede flyttet til det nye system og en lang test-periode er indledt for at sikre at det hele virker som det skal. I version 10 vil det blive nemmere at foreslå nye sider og de vil hurtigere komme fra forslag til optagelse.

Version 10: I 2012 er arbejdet gået i gang med version 10 af MediaVejviseren. Det er samtlige sider og funktioner som laves om, helt fra grunden. Arbejdet forventes at vare minimum et par år. Det er målet at du som bruger næsten ikke vil kunne mærke forskel når den nye version kommer. MediaVejviseren kommer ikke lige pludselig til at ligne et smart design-helvede, og du skal hverken ændre dine vaner eller bogmærker for at bruge den nye version; bare rolig.

Version 9: I marts 2006 fik alle siderne nyt udseende så de er mere letlæselige og enkle end de var før. Det nye layout og design byggede på otte års samlede erfaringer, så der lå mange tanker bag.

Det er forhåbentligt også blevet nemmere at finde rundt blandt alle siderne. Meningen er at det skal være enkelt, nemt og brugervenligt.

De fleste af de tidligere versioner kan ses her

Kort om MediaVejviseren

MediaVejviseren er det mest komplette katalog over medier på den danske del af internet, med tusindvis af links. Siden er gratis at bruge.

En optælling fra november 2004 viste, at der var lige over 6.000 links i alt. I juni 2003 var der ca. 4.500 links. Det har aldrig været meningen at alt skulle med. Det har man søgemaskiner til. De rigtige links skal være her - dem som brugerne faktisk kan bruge.

Og MediaVejviseren bliver brugt. Der har nu været vist over 10 millioner opslag (2009)

Har du ideer?

Har du gode ideer til MediaVejviseren, så er de velkomne, bare brug kontaktsiden.

På forhånd tak

 
 

I denne kategori

In English

 
 
 
Medier og kun medier | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!