MediaVejviseren
De redaktionelle principper for MediaVejviseren. ...

Redaktionelle principper

Links er udvalgt

Links er udvalgt efter kategori. Du kan ikke selv tilføje links, men du kan foreslå links. Er der en kategori, hvor der mangler noget, så kan det måske komme med, men ellers ikke. Redaktøren afgør selv, hvilken kategori der er den rigtige og om linken eventuelt skal være flere steder.

Links bliver besøgt

Alle links bliver besøgt - af et menneske - med jævne mellemrum. Nogle oftere end andre, men der er ingen undtagelser. Før et link overhovedet kommer med, vil det være beøgt et antal gange. Det er undtagelsen at et enkelt besøg er nok, men det sker, f.eks. da B.T. gik på nettet. De kom med med det samme.

Specialiserede søgefelter

Der er maksimal adgang til specialiserede søgefelter. Man skal ikke kun kunne danne sig overblik og besøge sites på tværs, man skal også kunne gå i dybden. MediaVejviseren kan bruges til research og som opslagsværk.

Forslag fra brugerne

Forslag fra brugerne er velkomne. De bliver ofte fulgt, men ikke altid. Skønnes forslaget at medføre en forbedring vil det blive fulgt, givet at omstændighederne tillader det. Ordene "skøn" og "omstændigheder" er ikke entydige. Indholdet kan variere fra tid til anden.

Hovedvægt på medier

Hovedvægten er på medier. Traditionelle medier og internetudgaverne af disse, plus de mere eller mindre "rene" internetmedier. Mediesektionen er så vidt muligt inddelt i de kategorier, man traditionelt anvender i denne branche.

Supplerende sektioner

Den suppleres af andre sektioner, som fokuserer på emner der ligger i naturlig forlængelse af mediesektionen. Det betyder sektioner, som enten har tilknytning til traditionelle medier, til internetmedier, eller til begge dele.

Undtagelser

Alle regler har undtagelser. Undtagelsen fra princip seks er sektioner, som er redskabsorienterede eller på anden måde kan være nyttige for brugerne, som f.eks. et diskussionsforum. Principperne er ikke alle formuleret entydigt. Til gengæld kan de ændre sig fra tid til anden. Men næppe meget.

 
 

I denne kategori

In English

 
 
 
Medier og kun medier | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!