MediaVejviseren
Tilføj eller ret et link ...

Tilføj eller ret et link

Sider som IKKE optages

Eksempler på sider som ikke optages:

Tilføj et link

OBS: Der vil helt sikkert gå meget lang tid fra du skriver til der bliver reageret på din henvendelse. Derefter kan der gå endnu længere tid før din link kommer med på siden.

Den allerhurtigste sagsbehandlingstid er mindst et par måneder. Det skyldes at MediaVejviseren får en stor mængde henvendelser og at samtlige henvendelser bliver tjekket og vurderet af et menneske før de eventuelt kommer med. Da MediaVejviseren bliver drevet af frivillig arbejdskraft skal dette ske i fritiden.

Den eneste måde at kvalificere sig til en placering er at have en hjemmeside der er reelt relevant og åbenlyst hører til i sammenhængen. Der er ingen genveje. Kun på den måde bliver MediaVejviseren ved med at være en fortegnelse man kan stole på.

Hvordan gør man?

MediaVejviserens links er udvalgt. Derfor er det ikke muligt at tilføje links selv. Du kan dog godt foreslå links.

MediaVejviseren optager kun sider indenfor mediebranchen.

Mener du at der er en relevant side som mangler, så brug kontaktsiden - husk at skrive www-adressen.

Pris: Gratis optagelse af link plus firmanavn eller sidenavn. Gratis optagelse er den eneste måde at blive optaget på - der er ikke optagelse mod betaling.

Send www-adressen og besked om hvilken side den hører til på, andet kræves ikke.

Ret et link

Får du fejlkoder når du klikker på et link, så skyldes det for det meste problemer som er udenfor MediaVejviserens indflydelse.

Mener du at der er nogen som har "sovet i timen" og overset noget, så tjek lige næste gang du kigger forbi. Er der stadig noget galt, så brug kontaktsiden. På forhånd tak.

 
 

I denne kategori

In English

 
 
 
Medier og kun medier | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!