MediaVejviseren 10 (beta)
Sidste nyt om MediaVejviseren

Sidste nyt om MediaVejviseren

MediaVejviseren har konstant været under forbedring siden 1998.

Nyeste nyt.

2019-10: Version 10 er nu lanceret.

2017-02: Version 10 nyt: Arbejdet med den nye version er nu så langt at der i løbet af højest en måned vil blive lukket for forslag til nye sider (i et stykke tid).

Alle de sider/links som er med i den nuværende version er allerede flyttet til det nye system og en lang test-periode er indledt for at sikre at det hele virker som det skal. I version 10 vil det blive nemmere at foreslå nye sider og forslag vil hurtigere komme til en optagelses-vurdering.

Version 10: I 2012 er arbejdet gået i gang med version 10 af MediaVejviseren. Det er samtlige sider og funktioner som laves om, helt fra grunden. Arbejdet forventes at vare minimum et par år. Det er målet at du som bruger næsten ikke vil kunne mærke forskel når den nye version kommer. MediaVejviseren kommer ikke lige pludselig til at ligne et smart design-helvede, og du skal hverken ændre dine vaner eller bogmærker for at bruge den nye version; bare rolig.

Version 9: I marts 2006 fik alle siderne nyt layout og design som byggede på otte års samlede erfaringer.

De fleste af de tidligere versioner kan ses her

Kort om MediaVejviseren

MediaVejviseren blev startet i 1998. Den er i dag det mest komplette katalog over medier på den danske del af internet, med tusindvis af links. Siden er gratis at bruge.

Antallet af links ligger normalt på 5-6.000, idet nogle forsvinder og andre kommer til. Det har aldrig været meningen at alt skulle med. Det har man søgemaskiner til. De rigtige links skal være her - dem som brugerne faktisk kan bruge.

Og MediaVejviseren bliver brugt. Der var allerede i 2009 vist over 10 millioner opslag i alt.

For mere uddybende information, se arkivet over tidligere info-sider.

 
 

I denne kategori

Relaterede sider

 
 
 
MediaVejviseren | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!
2020.02.2901:35