MediaVejviseren 10 (beta)
Her finder du alt hvad der er værd at vide om MediaVejviseren - og lidt til.

Om MediaVejviseren

media pl. af medium: medium (el. medie) sb., mediet, medier (om reklamemidler også pl. media), i sms. medie-, fx mediearbejder (især om reklamemidler også media-, fx mediaanalyse).
Dansk Sprognævn, Retskrivningsordbogen, 3. udgave, 1996-2002

OBS

Disse sider er en arkiveret version af info-siderne fra før februar 2017. De er blevet arkiveret da de skal gennemgås og muligvis redigeres før det besluttes om de skal være med i den næste version af MediaVejviseren.

Om MediaVejviseren

Danmarks største online medie opslagsværk, siden 1998.

MediaVejviserens historie går tilbage til 1998. Det er et professionelt orienteret, redigeret indeks over medier og mediesites på internet - nedenfor er der en forklaring.

Her kan du se, hvordan du tilføjer/retter et link og her kan du se hvordan du selv linker til MediaVejviseren.

Savner du noget, så brug kontaktsiden.

Forklaring

MediaVejviseren er ...
... Danmarks største specialiserede oversigt over hele mediebranchen. Den er omfattende, overskuelig, opdateret og hurtig at bruge.

... et professionelt orienteret ...
der inkluderes udelukkende emner, der har direkte relevans for personer som fagligt beskæftiger sig med medier.

... redigeret ...
MediaVejviserens indhold er udvalgt af en redaktør med brancheerfaring, som jævnligt gennemgår, bedømmer, sorterer og supplerer indholdet ud fra relevans og kvalitet.

... indeks ...
MediaVejviserens indhold er kategoriseret i relevante grupper, som følger de betegnelser man normalt anvender i branchen. Det giver bedre overskuelighed end de databaser som blander alt sammen.

... over medier og mediesites ...
Definitionen af mediebranchen er bred. F.eks. inkluderes reklame- og analysebranchen, samt links der slet ikke har noget med branchen at gøre, men som til gengæld kan bruges af folk, som har det.

... på internet
Her tænkes primært på den del af internet som hedder www. Det skyldes at den egner sig bedst til mediebrug. Derfor er "gopher", "ftp", "news", "IRC", "wap" mfl. ikke med.

Kontakt

MediaVejviserens målsætning er at blive bedre
Den mest værdifulde kilde til forbedring er dig og de andre brugere. Her kan du komme i kontakt med redaktøren.

Alle henvendelser modtages med glæde, men du kan ikke regne med individuelt svar, da tiden hellere skal bruges på forbedringer til gavn for alle brugere end svar til enkelte.

 
 

I denne kategori

Relaterede sider

 
 
 
MediaVejviseren | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!
2020.02.2900:38