MediaVejviseren
Om MediaVejviserens motto: oooh ...

OOOH - MediaVejviserens motto

Omfattende, Overskuelig, Opdateret, Hurtig

Forkortelsen "OOOH" dækker fire nøgleord som definerer, hvordan MediaVejviseren skal fremstå for brugerne. Ud over disse nøgleord, bygger MediaVejviseren på et sæt principper som definerer, hvad den skal indeholde.

MediaVejviseren er Omfattende

Den indeholder udvalgte og kommenterede links til medier, medievirksomheder og organisationer, samt internetmedier mv. Indenfor hver kategori er de vigtigste steder med - ofte suppleret af udvalgte steder, som er specielle på anden måde.

MediaVejviseren er Overskuelig

Alt er arrangeret for at give størst muligt overblik. Derfor omfatter MediaVejviseren ikke "revl og krat" - det har man søgemaskiner til. Det vigtigste er med - og der er links til de sider, som kan vise dig resten.

MediaVejviseren er Opdateret

Her finder du ikke små smarte skilte med "NYT". Det eneste de kan bruges til er nemlig at skjule at der ikke sker ret meget.

Opdateringen sker løbende. Hele tiden sker der små ændringer og justeringer - og det er bedst, hvis du slet ikke opdager det.

MediaVejviseren er Hurtig

Her kan du let finde lige præcis det du leder efter. Når du har fundet det rigtige afsnit skal du ikke vente dyrebare minutter på at en side med avanceret grafik toner frem - den er der bare. Sådan.

 
 

I denne kategori

In English

 
 
 
Medier og kun medier | © clsc.net | Danmarks største medieoversigt - her finder du medierne!